Kosmetologi- ja kauneuspalvelut Kouvolassa

Haluatko sametinpehmeän ja kimmoisan ihon? Hoitojemme jälkeen olet vähintäänkin askeleen lähempänä sitä! Kasvo- ja vartalohoidot hemmottelevat myös mieltä, joten meillä käynnin jälkeen luvassa on kokonaisvaltaisen virkistynyt olo.

Monipuoliset hyvinvointi- ja kauneuspalvelumme sisältävät myös kosmetologin tekemät ripsienpidennykset ja kynsien kestolakkaukset. Niiden ansiosta nautit esimerkiksi lomastasi ilman huolta kynsilakan lohkeilusta tai ripsivärin suttaantumisesta uidessa. Muista hyödyntää myös lahjakorttejamme!

Monipuoliset kosmetologi- ja kauneuspalvelumme edullisesti.

Hinnasto

Kasvohoidot

Meiltä saat  perinteiset kasvohoidot sekä seuraavat erikoiskasvohoidot:

OXYJet monipuoliset happihoidot

Ei enää neuloja! OXYJet on happipainehoito, joka tekee ihosta rypyttömän, nuorekkaan ja virheettömän. Hoitoa käytetään mm. juonteiden ja ryppyjen, veltostuneen ihon, pigmenttihäiriöiden sekä aknen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Sykäyksittäin toimiva hoito on neulatonta, hellävaraista ja tehokasta.

Happi sekä erityiset kosmetiikkavalmisteet kuljetetaan paineella toimivan laitteen avulla ihoon. Happipainehoito varastoi aktiiviaineet ihon syvinpiin kerroksiin, jolloin vaikutusaineet säilyvät ihossa mahdollisimman pitkään. OXYJet-hoidolla voidaan käsitellä kaikki kosmeettiset ongelma-alueet ilman kipua ja sivuvaikutuksia: kasvot (erityisesti suun ja silmien herkät alueet), kaula, dekoltee ja muu vartalo.

Cryo-"ampulli" kylmähoito

Aktivoi tehokkaasti ihon oman kollageenin muodostumista. Cryo-kylmähoito sopii mainiosti ikääntyneelle iholle, couperosa-iholle sekä turvotuksesta kärsivälle.


Mikrovirta-kohotushoito

Kiinteyttävä mikrovirtahoito kohottaa kasvonpiirteitä, silmäluomia ja kaulaa sekä parantaa ihon kimmoisuutta ja väriä. Silottaa ryppyjä ja juonteita. Vaikuttaa elvyttävästi ihon verenkiertoon ja aineenvaihduntaan. Rentouttava, kivuton liftinghoito, jonka vaikutus on sarjahoitona silmin havaittava. Vuosien ajan jo hoitolamme kestosuosikki!

Kasvojen ultraäänihoito syväkosteuttaa, virkistää, puhdistaa

Kivuton ja hellävarainen ihon syväpuhdistushoito kuorii ja kirkastaa ihosi. Ultraäänihoito poistaa kuollutta ja harmaata ihon pintasolukkoa. Poistaa epäpuhtaudet tehokkaasti, syväkosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Tuloksena on sametinpehmeä, heleä iho.

Mesovytal uusi tehokas kasvohoito ikääntyvälle iholle

Mesovytal-mesoterapia tehostaa ihon solutoimintaa sekä kirkastaa ja siloittaa pintaryppyjä. Suositellaan 3-8 kerran hoitosarjana, mutta jo yksi hoitokerta elvyttää ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Kasvojen mikrohionta kirkastaa, kuorii, elvyttää

Kasvojen mikrohionnassa kuollut ihosolukko hiotaan pois hellävaraisesti. Ihosta tulee käsittelyn ansiosta tasapainoisempi ja tasaisempi – samalla juonteet ja rypyt hälvenevät. Mikrohionta voidaan tehdä myös sarjahoitona.


Ripset ja kulmat

Yumi Lashies -kestotaivutus (n. 8-10 viikkoa)

Yumi Brows -kulmalaminointi

Kestovärjäys huoletonta ja kestävää kauneutta

Ripsien kestopidennys

Revitalash – ripsiä pidentävä seerumi

Kynnet

Shellac-kestolakkaus (kestää viikkoja)

Vartalohoidot

Formostar-infrapunahoito

Formostar-hoito muokkaa vartaloa selvästi jo ensimmäisellä kerralla, voit kuluttaa jopa yli 1200 kaloria! Infrapunalämmöllä tehtävä hoito moninkertaistaa aineenvaihdunnan ja entsyymitoiminnot 48 tunnin ajaksi. Kehon mitat pienenevät ja paino vähenee. Parhaat tulokset saadaan 3-12 kerran tiiviillä hoitosarjalla. Hoidolla poistetaan selluliittia, rentoutetaan lihaksia, vähennetään kipuja sekä hoidetaan urheiluvammoja. Rentouttavan hoidon jälkeen myös unen laatu paranee ja nukahtaminen helpottuu.

Ion Detox -tehopuhdistus keholle

Caretech Ion Detox -hoito on sähkövirran avulla tehtävä lymfahoito, joka tasapainottaa kehoa ja puhdistaa sitä kuona-aineista. Hoitoa käytetään mm. verenkierron ja lymfakierron tehostamiseen, kehon puhdistamiseen, sydän- ja verisuoniongelmiin, sisäelinongelmiin, iho-ongelmiin, päänsärkyyn, unettomuuteen, suonikohjuihin, kuukautiskipuihin sekä kehon pH-tasapainon korjaamiseen.


Saat hoitolastamme myös seuraavat vartalohoidot:

SPM Vacupress selluliitti-imuri

Aroma- ja kuumakivihieronnat

Lymfahoidot

Kauneus- ja Lymfahoitola Taru Asikainen palvelee monipuolisesti Kouvolassa.

Varaa aika