Hetki hemmottelua - hyvää oloa pitkäksi aikaa!

Kosmetologi- ja kauneuspalvelut Kouvolassa

Haluatko sametinpehmeän ja kimmoisan ihon? Hoitojemme jälkeen olet vähintäänkin askeleen lähempänä sitä! Kasvo- ja vartalohoidot hemmottelevat myös mieltä, joten meillä käynnin jälkeen luvassa on kokonaisvaltaisen virkistynyt olo.

Huoletonta kauneutta!

Monipuoliset hyvinvointi- ja kauneuspalvelumme sisältävät myös kosmetologin tekemät ripsienpidennykset ja kynsien kestolakkaukset. Niiden ansiosta nautit esimerkiksi lomastasi ilman huolta kynsilakan lohkeilusta tai ripsivärin suttaantumisesta uidessa.

Kasvohoidot

Meiltä saat myös perinteiset kasvohoidot sekä seuraavat erikoiskasvohoidot:

 • OXYJet - ihon syväpuhdistus, timanttihappihionta, Cryo-kylmähoito, ryppyjen täytöt yms.
  Ei enää neuloja! OXYJet on happipainehoito, joka tekee ihosta rypyttömän, nuorekkaan ja virheettömän. Hoitoa käytetään mm. juonteiden ja ryppyjen, veltostuneen ihon, pigmenttihäiriöiden sekä aknen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Sykäyksittäin toimiva hoito on neulatonta, hellävaraista ja tehokasta.

  Happi sekä erityiset kosmetiikkavalmisteet kuljetetaan paineella toimivan laitteen avulla ihoon. Happipainehoito varastoi aktiiviaineet ihon syvinpiin kerroksiin, jolloin vaikutusaineet säilyvät ihossa mahdollisimman pitkään. OXYJet-hoidolla voidaan käsitellä kaikki kosmeettiset ongelma-alueet ilman kipua ja sivuvaikutuksia: kasvot (erityisesti suun ja silmien herkät alueet), kaula, dekoltee ja muu vartalo.
 • Mikrovirta-kohotushoito
  Kiinteyttävä mikrovirtahoito kohottaa kasvonpiirteitä, silmäluomia ja kaulaa ja parantaa ihon kimmoisuutta, sekä väriä. Silottaa ryppyjä ja juonteita. Vaikuttaa elvyttävästi ihon verenkiertoon ja aineenvaihduntaan. Rentouttava, kivuton liftinghoito, jonka vaikutus on sarjahoitona silmin havaittava. Vuosien ajan jo hoitolamme kestosuosikki!
 • Kasvojen mikrohionta - kirkastaa, kuorii, elvyttää​
 • Kasvojen ultraäänihoito - syväkosteuttaa, virkistää, puhdistaa
  Kivuton ja hellävarainen ihon syväpuhdistus kuorii ja kirkastaa ihosi. Hoito poistaa kuollutta ja harmaata ihon pintasolukkoa, poistaa epäpuhtaudet tehokkaasti, syväkosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Tuloksena on sametinpehmeä, heleä iho.
 • Mesovytal - uusi tehokas kasvohoito ikääntyvälle iholle​ 
  • Tehostaa ihon solutoimintaa, kirkastaa ja siloittaa pintaryppyjä. Suositellaan 3-8 kerran hoitosarjana, mutta jo yksi hoitokerta tuntuu elvyttävän ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. 

Vartalohoidot

 • Ion Detox -tehopuhdistus keholle
  Caretech Ion Detox -hoito on sähkövirran avulla tehtävä lymfahoito, joka tasapainottaa kehoa ja puhdistaa sitä kuona-aineista. Hoitoa käytetään mm. verenkierron ja lymfakierron tehostamiseen, kehon puhdistamiseen, sydän- ja verisuoniongelmiin, sisäelinongelmiin, iho-ongelmiin, päänsärkyyn, unettomuuteen, suonikohjuihin, kuukautiskipuihin sekä kehon pH-tasapainon korjaamiseen.

  Ion Detox -hoidossa jalat laitetaan lämpimään veteen, josta johdetaan kehoon sähköa pieni turvallinen määrä. Jalkapohjien ihohuokosten kautta veteen erittyy kuona-aineita koko kehosta. Hoito on tehokas, miellyttävän tuntuinen ja kestää n. 30 min. Hoidon vaikutukset voi havaita jo yhden hoitokerran jälkeen!
   
 • Formostar-infrapunahoito
  Formostar-hoito muokkaa vartaloa selvästi jo ensimmäisellä kerralla, voit kuluttaa jopa yli 1200 kaloria! Infrapunalämmöllä tehtävä hoito moninkertaistaa aineenvaihdunnan ja entsyymitoiminnot 48 tunnin ajaksi. Kehon mitata pienenevät ja paino vähenee. Parhaat tulokset saadaan 3-12 kerran tiiviillä hoitosarjalla. Hoidolla poistetaan selluliittia, rentoutetaan lihaksia, vähennetään kipuja sekä hoidetaan urheiluvammoja. Rentouttavan hoidon jälkeen myös unen laatu paranee ja nukahtaminen helpottuu.
Kosmetologi Kouvola

Saat hoitolastamme myös seuraavat vartalohoidot:

 • SPM Vacupress selluliitti-imuri
 • Aroma- tai kuumakivihieronta
 • Lymfahoidot

Ripset ja kulmat

 • Yumi Lashies-kestotaivutus (n. 8-10 viikkoa)
 • Kestovärjäys - huoletonta ja kestävää kauneutta
 • Ripsien kestopidennys
 • Revitalash - ripsiä pidentävä seerumi
 • Kestopigmentointi silmiin, huuliin ja kulmakarvoihin
  • Kulmakarvoihin uudella 3D-tekniikalla, jolla saavutetaan luonnollisempi lopputulos!

Kynnet

 • Schellac-kestolakkaus (kestää viikkoja)

Tutustu hoitolamme hinnastoon ja varaa aika! Kauneus- ja Lymfahoitola Taru Asikainen palvelee Kouvolassa.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 7Jaa
Kosmetologi Kouvola

Kysy hoidoista tai vapaista ajoista lomakkeella!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kosmetologi- ja Lymfahoitola Taru Asikainen
Kauppalankatu 15 B, 1. krs.
45100 Kouvola

Y-tunnus: 12273276
Puh: 05 311 5563

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kosmetologi- ja Lymfahoitola Taru Asikainen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä:

Osuma.fi Facebook